FRI FRAKT I SVERIGE

BESTÄLL NU MED KLARNA

  Kundtjänst

  Vilka betalningsmetoder accepterar ni?
  Vi accepterar olika betalningsmetoder, inklusive kreditkort (Visa, MasterCard, American Express), betalkort och PayPal. Du kan vara säker på att din betalningsinformation är krypterad och säker för att skydda din integritet.

  Hur mycket är fraktavgiften?
  Fraktavgifterna varierar beroende på var du befinner dig och produkternas vikt. Du kan se fraktkostnaderna i kassan innan du slutför ditt köp. Vi erbjuder även fri frakt på beställningar över ett visst belopp (om tillämpligt).

  Hur lång tid tar det att få min beställning?
  Leveranstiden beror på var du befinner dig och vilken leveransmetod du har valt. Vanligtvis behandlas och skickas beställningar inom 1-3 arbetsdagar. När de har skickats tar det vanligtvis 3-7 arbetsdagar för nationella leveranser att komma fram, medan internationella leveranser kan ta längre tid.

  Kan jag spåra min beställning?
  Ja, du kommer att få ett spårningsnummer via e-post när din beställning har skickats. Du kan använda detta spårningsnummer för att spåra leveransstatusen för ditt paket.

  Vad är er returpolicy?
  Vi vill att du ska vara helt nöjd med ditt köp. Om du inte är nöjd med din beställning kan du returnera produkterna inom 30 dagar efter leverans för återbetalning eller byte. Läs vår returpolicy för detaljerad information och instruktioner.

  Erbjuder ni internationell frakt?
  Ja, vi erbjuder internationell frakt till olika länder. Leveranstider och avgifter kan dock variera beroende på destination. Var vänlig och kontrollera fraktalternativen i kassan för mer information.

  Vad händer om en vara är slut i sortimentet?
  Om en vara för tillfället är slut i sortimentet kan du anmäla dig till våra meddelanden för uppdateringar. När artikeln är tillgänglig på nytt får du ett e-postmeddelande och du kan fortsätta att köpa produkten.

  Hur kan jag kontakta er kundtjänst?
  Vårt kundstöd är tillgängligt för att hjälpa dig med eventuella frågor eller problem. Du kan kontakta oss via vår sida Kontakta oss.

  Kan jag ändra eller avbeställa min beställning efter att den har genomförts?
  Om du behöver göra ändringar eller avbeställa din beställning, vänligen kontakta vår kundtjänst så snart så möjligt. Vi kommer att göra vårt bästa för att tillgodose din begäran, men ändringar kommer kanske inte att vara möjliga ifall beställningen har redan hanterats eller skickats.